Navigácia

Obsah

Oznam - Hirdetés

Typ: ostatné
Oznam - Hirdetés 1kominárstvo - Pohronský Ruskov

Obvodné kominárstvo so sídlom v Pohronskom Ruskove oznamuje občanom, že bude v obci vykonávať čistenie, kontrolu a revízie komínov na plynné a pevné palivo podľa vyhlášky Ministerstva vnútra SR.

Po vykonaní čistenia a kontroly komína Vám kominár vystaví revíznu správu, ktorú si pri škodových a poistných udalostiach žiadajú poisťovne a hasiči. Cena takto prevedenej práce, ktorá zahŕňa tieto úkony, je 10 až 15 eur za jeden komín.

V prípade záujmu sa hláste na obecnom úrade alebo na telefónnom čísle 0907/326 854.

 

Az oroszkai székhelyű körzeti kéményseprő vállalat értesíti a község lakosságát, hogy összhangban a Szlovák belügyminisztérium törvényével, a kéményeket fogja ellenőrizni és tisztítani községünkben. Ez érinti mint a gázkéményeket, a szilárd vagyis a fa- és széntözelésű kéményeket.

A tisztítás és ellenőrzés után a kéményseprő kiállítja a biztosító irányába  kötelező és érvényes igazolást, melyet az esetleges kár vagy annak bejelentése során megkövetelnek mint a biztosító társaságok, mint a tűzoltóság részéről. Az elvégzett munka ára, mely mindezt a tevékenységet magában foglalja, 10 - 15 euró egy kéményre.

Ha igénybe szeretnék venni szolgáltatásaikat, kérjük, jelentse azt be a községi hivatalban vagy az alábbi telefonszámon 0907/ 326 854.

 


Vytvorené: 9. 10. 2020
Posledná aktualizácia: 9. 10. 2020 14:59
Autor: